Nëntori (Bess Remix)

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh
Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori
Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë
E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash
Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
00:00
04:10